Niko ”BB-Niko” Saarinen haastattelu

Haastattelut · Stara.fi

Big Brother -realitysarjasta tunnetuksi tullut BB-Niko, eli Niko Saarinen, on pysytellyt tiiviisti julkisuudessa myös ohjelman jälkeen. Stara tavoitti Nikon, joka valmistautui parhaillaan uuteen NipsuTV-projektiinsa.

Monenlaisten tempaustensa ja toilailujensa merkeissä otsikoissa ollut julkkis nähdään jatkossa myös nettitelevisiossa ympäri vuorokauden. Bigbrothermainen lähetys on jatkoa Johanna Tukiaisen kesken jättämälle TuksuTV-lähetykselle. Julkisuuden lisäksi Niko odottaa projektista myös rahallista hyötyä.

– En tee tätä ilmaiseksi, eli raha näyttelee jonkinasteista roolia – tietenkin. Lisäksi olen kai tullut kameroista jotenkin riippuvaiseksi ja mikä olisi parempi tapa tyydyttää itseään kuin se että kamera on 24/7 päällä kotonani? Ihmisiä myös kiinnostaa hurjasti elämäni, joten nyt haluan vastata ihan jokaiseen kysymykseen ja näyttää millaista se elämä on kotonani, Niko kertoo Staralle.

”Alastomuus on minulle luonnollinen juttu”

Nikon mukaan tämänkaltainen hanke edellyttää myös rohkeutta, sillä ympäri vuorokauden lähettäviltä kameroilta ei pääse pakoon ainakaan kotona. Niko tullaan näkemään nettilähetyksessä myös alastomana.

– Tottakai tämän tyylinen hanke tarvitsee rohkeutta, se on itsestäänselvyys. Ei ketään kiinnosta katsoa useita viikkoja kuinka istun talvitakki päällä sohvallani. Kuten jokaiseen hankkeeseen, niin myös tähän heitän itseni mukaan ihan 110 prosenttisesti. Onhan minut nähty parhaaseen katseluaikaan jo alasti useita kertoja Big Brotherissakin, joten se on minulle jo luonnollinen juttu.

Nikon asuntoon asennetaan NipsuTV:tä varten useita kameroita, jotka lähettävät tarvittaessa kuvaa myös makuuhuoneen puolelta.

– Hankkeemme on pitkä, joten varmaan keksimme kokoajan jotain uutta mitä tehdä, näyttää katsojille. En yleensä mieti asioitani kauaa, vaan tartun tuumasta toimeen. Joten jos kamera halutaan makkariin, niin sinnehän se sitten siirretään!

Parisuhderiitoja luvassa myös livelähetyksessä

Niko on kertonut blogissaan usein myös poikaystävästään, mutta kumppania ei ole vielä nähty julkisuudessa. Parhaillaan pari käykin kädenvääntöä siitä mitä nettilähetyksessä tullaan mahdollisesti näkemään.

– Tällä hetkellä käymme kiivasta kamppailua siitä tuleeko hän esiintymään lähetyksissä. Hänhän ei ole julkisuudesta tuttu ja olen vetänyt siihen aina rajan, että en ole toimittajille antanut meistä oikeastaan mitään tietoja. Lisäksi olemme tehneet joidenki kanssa yhteistyötä siinä määrin, että lehdet eivät julkaise yhteiskuviamme jos sellaisia käsiinsä saavat, Niko kertoo.

– Hanke on kuitenkin pitkä, joten uskon että hän tulee ruutuun ennen pitkään. Kunhan huomaa että ei se niin kovin paha juttu ole. Mutta nyt näyttää siis siltä että hän meinaa pakoilla kameraa ja se tullaankin varmaan asentamaan niin kotiimme, että sen takaa pystyy kiertämään makuuhuoneeseen ja parvekkeelle!

Niko sai ennen aikojaan lähtöpassit Big Brother -ohjelmasta aggressiivisuuden takia, kun hän heitti raivonpuuskassaan täyden viinilasin kohti toista kilpailijaa. Sittemmin Niko on ollut myös muissa otsikoissa riitojensa takia. Jatkossa kansa voi seurata myös Nikon parisuhderiitoja reaaliajassa.

– Riitelemme pariskunnaksi aika paljon täällä kotona. Yhdessä asuminen on meille molemmille aika uutta vielä, joten voin vannoa, että riitoja tullaan näkemään ja kuulemaan.

– Lisäksi asuntoomme on useita kertoja hälytetty poliisit illanistujaisten jälkeen, sillä myöskin yleensä ihan kaveriporukalla tulee aikamoisia välienselvittelyjä. Väkivaltaa ei kuitenkaan ruudussa tulla näkemään. Mutta äänet kyllä voivat nousta hyvinkin korkealle hyvinkin äkkiä kun lähetykset ovat alkaneet, Niko naureskelee.

Äkkipikainen Niko kertoo suuttuvansa helposti, koska haluaa olla keskipisteenä.

– Suutun todella helposti. Haluan olla usein keskipisteenä ja jos näin ei kuitenkaan käy saatan sanoa todella pahastikin. Kotona poikaystävän kanssa riitelemme usein siivouksesta, siitä että saisi olla hetken rauhassa ettei toinen ole kokoajan kimpussa.

– Toimintamallimme ovat niin eri maailmoista, mutta kyllä tämä pikkuhiljaa tästä! Mutta en missään nimessä siis ole pitkävihainen vaikka suutunkin noin 10 kertaa päivässä ? Alkoholia nauttineena luku kohoaa korkeammaksi.

Jocka Träskbäck