Megan Fox: ”Twilight-tähti on epäkypsä pikkupoika!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kauneimpien naisten joukkoon äänestetty näyttelijä Megan Fox nähdään pian Transformers-elokuvan jatko-osassa. Beverly Hills 90210 -tähti Brian Austin Greenin kanssa on-off -tyyliin seurusteleva kaunotar on nyt haukkunut nuoria näyttelijämiehiä.

Megan Fox on seurustellut Greenin kanssa vuodesta 2004 saakka, jolloin hän oli 18-vuotias. Hän kertoo eläneensä siitä saakka aikuisen elämää, mutta nykyisin samanikäiset nuoret näyttelijämiehet ovat hänen mielestään edelleen kuin pikkupoikia ja heidän kanssaan seurustelu olisi silkkaa ajantuhlausta.

– Robert Pattinson ja Zac Efron. He ovat juuri sellaisia kauniita poikia pukujensa ja suurten hiuspehkojensa kanssa. Ja Rob on mitä? 22 vee? Sehän on pelkkä vitsi. Parikymppiset pojat ovat vain ajantuhlausta. Heidän kanssaan ei voi edes käydä keskusteluja. He ovat kypsymättömiä, Megan Fox sivalsi Elle-lehden haastattelussa.

– Minä tunnen oloni paremmaksi jonkun kolmekymppisen kanssa. Olen elänyt 35-vuotiaan elämää siitä saakka kun olin 18-vuotias. Olen hyvin epäileväinen pojista/miehistä. En pidä heistä enkä luota heihin.