Star Trek -elokuvan jatko-osa jo työn alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantaina Suomessakin ensi-iltansa saanut Star Trek -elokuva on menestynyt mainiosti ympäri maailmaa. Televisiosarjaan perustuvasta elokuvasta onkin jo työn alla jatko-osa. Käsikirjoittajat työstävät parhaillaan ideoita uutta elokuvaa varten.

Suositun Lost-televisiosarjan luojana tunnettu J.J. Abrahams on myös vihjannut mahdollisuudesta tehdä jatko-osa hyvin menestyneelle elokuvalle. Hänen mukaansa uuden elokuvan loppu olisi täydellinen jatko-osaa varten. Käsikirjoittajat Roberto Orci ja Alex Kurtzman kertoivat työstävänsä jo tarinaa elokuvaan.

– Halusimme ensin nähdä mitä fanit pitivät ensimmäisestä elokuvasta. Mikä toimii ja mikä siinä on ihmisten mielestä parasta. Nyt voimme hyödyntää kommentteja seuraavassa elokuvassa. En usko, että meidän tarvitsee enää koskaan puhua aikamatkailusta, Roberto Orci kertoi MTV-kanavan haastattelussa.

– Nyt olemme uudessa maailmassa ja meidän täytyy vain elää tässä ennustamattomassa tulevaisuudessa, Alex Kurtzman lisäsi.

Tähän mennessä Star Trek -elokuva on tuottanut Yhdysvalloissa ja Britanniassa yhteensä hieman vajaan sadan miljoonan euron lipputulot. Ennätysmäisen avausviikonlopun jälkeen nyt mennään kuitenkin hieman alle odotusten. Elokuvan budjetti oli noin 120 miljoonaa euroa, eli leffa on vielä tässä vaiheessa hieman tappiolla.