Vedonlyönti: Waldolla ei mahdollisuuksia voittoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi selviytyi eilen hienosti Euroviisujen finaaliin Waldo’s People -yhtyeen Lose Control -kappaleella. Varsinainen viisufinaali kisataan Moskovassa ensi lauantaina. Suomi on nyt neljättä kertaa peräkkäin finaalissa.

Vedonlyöntiyhtiöiden mukaan Euroviisut ovat tänä vuonna kiinnostaneet harvinaisen paljon.

– Kiinnostus on ollut ilmiömäistä. Meillä on valtava määrä vedonlyöntikohteita Euroviisuihin liittyen ja lisäksi livevedonlyöntiä sekä semifinaaleissa että finaalissa. Odotamme liikevaihdon yltävän Euroviisujen osalta seitsemännumeroisiin summiin, kansainvälisen peliyhtiön Liisa Matinvesi kertoo.

Vedonlyöntikertoimien perusteella Suomella ei ole mahdollisuuksia viisuvoittoon, mutta kaukana kärjestä on myös Ruotsi. Suomi on sijalla 14. ja Ruotsi sijalla 10. Suomen voittaessa rahat saisi takaisin 60-kertaisena ja Ruotsin voittaessa 35-kertaisena. Listan viimeisenä olevan Slovakian voitto on yhtiön mukaan äärimmäisen epätodennäköinen, sillä maan kerroin on peräti 600.

Voittajasuosikkina on edelleen Norja, jonka kerroin on vain 2,25.  Toisena tulee Kreikka kertoimella 7,00 ja kolmantena Turkki kertoimella 8,50. Viiden parhaan joukkoon mahtuvat vedonlyöntiyhtiön mukaan myös Bosnia & Herzegovina ja Islanti.