Enkelit ja Demonit -leffan seksikohtaus poistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taikauskoisten mieliksi perjantaina 13. päivä tätä kuuta ensi-iltansa saava Enkelit ja Demonit -elokuva on yksi kevään odotetuimmista ensi-illoista. Kuhertelua tai seksiä elokuvassa ei kuitenkaan tulla yrityksistä huolimatta näkemään.

Tom Hanksin tähdittämän leffan käsikirjoituksesta jouduttiin jättämään paljon materiaalia, jotta tarina saatiin puristettua vajaan kahden ja puolen tunnin pituiseksi elokuvaksi. Yhdessä poistetuista kohtauksista elokuvan päähahmo Robert Langdon olisi nähty muhinoimassa. Hanksin esittämän Langdonin ja Ayelet Zurerin esittämän vastanäyttelijän seksikohtaus päätettiin kuitenkin jättää pois, koska elokuvassa ei ollut aikaa kuhertelulle.

– Meillä ei todella ollut aikaa kuhertelulle tai sänkyhommille, kun kardinaaleja tapetaan samaan aikaan. Yritimme mahduttaa sitä käsikirjoitukseen kerta toisensa jälkeen, Tom Hanks kertoi Parade-lehdelle.

– Mietimme että olisiko jossain kohtauksessa ollut autossa suurempi takapenkki, jossa se toteutettaisiin. Olimme kuitenkin jumissa Alfa Romeossa, joten meillä ei ollut mahdollisuutta kuherteluun matkalla Pantheonille tai Piazza De Popololle. Minähän siinä hävisin, mutta luulen että tein sen helpommaksi Ayeletille.