Katie Price ei anna lausuntoja – muualla kuin Twitterissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen julkkispari Katie Price ja Peter Andre ilmoittivat muutama päivä sitten eroavansa. Andre haki avioeroa nähtyään vaimostaan lehtikuvia, joissa Price juhli railakkaasti vieraiden miesten kanssa.

Britanniasta heti uutisen julkitulon jälkeen poistunut povipommi, joka tunnetaan myös nimellä Jordan, ei ole antanut sen jälkeen yhtään lehtihaastattelua. Sen sijaan hän on nyt palannut kahden viikon tauon jälkeen ”julkisuuteen” yhteisöpalvelu Twitterissä. Katie on kirjoittanut kuulumisiaan mikroblogiinsa.

– Kiitos kaikille tuestanne. Se merkitsee minulle paljon, Katie kirjoitti.

– Pidän kunniallista hiljaiseloa. Lehdistössä olleet kommentit eivät ole tulleet minulta. Ikävöin Harveya todella paljon ja toivoisin että hän olisi täällä. Hänen piti kuitenkin jäädä kotiin rutiiniensa ja terveydentilansa takia.

Katie Pricen olinpaikka on edelleen salainen. Brittilehdet ovat tarjonneet lukijoilleen muhkeita palkkioita julkkisneitokaisen olinpaikan selvittämisestä.