Missipomo erosi vastalauseena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa edelleen vellova missiskandaali on saanut uuden käänteen, kun kilpailun apulaisjohtaja Shanna Moakler ilmoitti eilen eroavansa tehtävästään.

Moakler erosi vastalauseena kilpailun oikeudet omistavan miljonääri Donald Trumpin tiistaiselle päätökselle, jolla Miss California Carrie Prejean sai pitää missikruununsa sääntörikkomuksista ja valehtelusta huolimatta.

– En voi olla mukana Miss Universum -organisaatiossa, kun en enää usko siihen. Tämä oli minulle vaikea päätös. Valvoin koko yön yrittäessäni tehdä oikeaa ratkaisua, Moakler kertoi People-lehdelle.

Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattu Carrie Prejean nousi otsikoihin, kun hänen viisi vuotta vanhat nakukuvansa päätyivät julkisuuteen kilpailun jälkeen. Hän ei kertonut kuvista missiorganisaatiolle etukäteen ja kilpailun säännöt kieltävät ehdokkailta poseeraamisen nakukuvissa.