Povipommin avioero onkin vain julkisuustemppu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nähtävästä Povipommin päiväkirja -ohjelmasta tuttu julkkispari Katie Price ja Peter Andre ilmoittivat muutama päivä sitten erostaan. Eroa haki pariskunnan mukaan poptähti-Andre.

Katie Price pakeni paparazzeja eroilmoituksen jälkeen ulkomaille ja Peter jäi Britanniaan jakamaan yllättävästä avioerostaan lausuntoja medialle. Nyt brittilehdet ovat kuitenkin ryhtyneet epäilemään eroa julkisuustempuksi.

Pari viikkoa sitten Price, joka tunnetaan myös nimellä Jordan, kertoi lehdistölle tekevänsä pian ”massiivisen paluun”, koska hän ei mielestään ansainnut tarpeeksi perheen kuluihin nähden. Nyt eron arvellaan liittyvän tähän paluusuunnitelmaan.

Pariskunnan mukaan avioeroa haki siis Peter, mutta tällä hetkellä koko jupakan huhutaan olevan Katien suunnittelema. Julkkispari tarvitsee kipeästi julkisuutta, sillä Katie on pian julkaisemassa uuden kirjan ja Peter on julkaisemassa uuden levyn.

Pariskunta on koko suhteensa ajan jakanut mielellään elämänsä median kanssa lukuisten haastattelujen ja oman realityohjelmansa kautta. Yhdysvalloissa viime kuukausina paljon aikaa viettänyt pariskunta joutuisi avioerossa jakamaan peräti 35 miljoonan omaisuutensa.