Sunrise Avenue myi nopeasti kultaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunrise Avenuen 6. toukokuuta julkaistu uusi albumi Popgasm on myynyt kultalevyyn oikeuttavan määrän ensimmäisellä viikollaan, kun levyä toimitettiin kauppoihin yli 15.000 kappaletta.

Sunrise Avenue juhlisti Popgasmin julkaisua eilen Helsingin Apollo Live Clubilla, levyjulkkareihin saapui lähes täysi tupa faneja ympäri Eurooppaa. Keikan lopuksi yhtye yllätettiin jakamalla heille kultalevyt ja juhlat jatkuivat aina valomerkkiin asti.

Yhtyeen tie vie seuraavaksi Saksan kautta Japaniin, jossa yhtye esiintyy ensimmäistä kertaa 29. toukokuuta. Keski-Euroopassa Popgasm julkaistaan 22. toukokuuta, ja etenkin Saksassa odotukset ovat korkealla edellisen levyn myytyä yli platinalevyyn oikeuttavan määrän.

Yhtyeen ensimmäinen single The Whole Story on otettu Saksassa loistavasti vastaan, sillä kappale on radioiden soitetuimpien top 10 -listalla ja viralliselta singlelistalta se löytyy sijalta 28.