Valtio tuhosi Slummien miljonääri -lapsitähden kodin – asuu kadulla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Slummien miljonääri -elokuvassa näytellyt lapsitähti Azharuddin Ismail on joutunut kadulle asumaan, kun Mumbain viranomaiset tuhosivat hänen ja monen muun vähäosaisen lapsen kodin.

Slummien miljonääri -elokuvan ryysyistä rikkauksiin -tarina ei ole toteutunut Ismailille elokuvan menestyksestä huolimatta. Intian valtio lupasi pian elokuvan jälkeen, että slummeissa asuvat lapsitähdet saavat omat asunnot, mutta lupausta ei ole ainakaan vielä pidetty. Uusien asuntojen sijaan perheiden vanhat kodit tuhottiin.

– Olin nukkumassa kun he tulivat. He herättivät minut ja yksi poliisi jopa uhkaili minua. Mitän voin tehdä kun he tuhoavat asuntoni. Joudun nukkumaan taivasalla, Ismail kertoi Reuters-uutistoimistolle vaatekassiensa ympäröimänä.

Lapsitähden kodista on enää pystyssä yksi seinä, jolla roikkuu – ironista kyllä – Slummien miljonääri -elokuvan mainosjuliste.

– Kuulimme, että valtio on luvannut meille uudet talot, mutta mitä tapahtui? Olemme nyt kodittomia. Poikani on tuonut maallemme kunniaa. Eikö hänen tulisi saada siitä jonkinlainen tunnustus? Lapsen isä ihmetteli.