Alastomat kaunottaret yllättivät pariisilaiset – katso nettihitti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pariisilainen electrodance-yhtye Make The Girl Dance on nyt julkaissut verkossa musiikkivideon kappaleeseensa Baby, Baby, Baby. Video on noussut nopeasti nettihitiksi sen sisällön takia.

Single julkaistaan virallisesti 5. kesäkuuta järjestettävissä juhlissa. Kappaleen musiikkivideon idea on lyhykäisesti se, että videon alussa autosta nousee kaunotar, joka riisuu itsensä alastomaksi ja lähtee kävelemään Pariisin kaduille laulaen samalla kyseistä kappaletta. Välillä hänen tilalleen astuu uusi alaston kaunotar.

Naisten kriittisiä paikkoja peittävät mustat palkit, joissa nähdään kappaleen sanat. Videolla nähtävien ohikulkijoiden ilmeet ja reaktiot ovat kuitenkin näkemisen arvoisia. Katso musiikkivideo tästä tai artikkelin alta.