Anna Abreu : Come Undone

Singlet · Stara.fi

Idols-realitykisan myötä suomalaisen viihdetaivaan kestotähdeksi noussut Anna Abreu julkaisee nyt kesäsinglenä kappaleen Come Undone. Rauli ”Rake” Eskolinin käsialaa oleva biisi edustaa Annan slovaritarjontaa.

Emma-pysteillä palkittu nuori poptähti on julkaissut onnistuneempiakin sinkkuja, mutta slovaripuolella tämä valinta toimii varsin hyvin. Unettavan rauhallisen kappaleen kertosäkeessä on havaittavissa selvää hittikoukkua ja Annan käheäsävyinen ääni kuulostaa sekin varsin karismaattiselta. Joitain ihmisiä hänen laulumaneerinsa voivat häiritä, mutta jokaisella laulajalla on oma tavaramerkkinsä.

Kokonaisuutena kappaleen rauhallisuus voi asettaa haasteita radiosoitolle, mutta kappaleena tämä on hieno paketti ja välisingle seuraavaa hittiä odotellessa.

Pisteet 4/5