Pete Parkkonen : The Final Day

Singlet · Stara.fi

Idols-suosikki Pete Parkkonen julkaisi taannoin First Album -nimisen esikoisalbuminsa, joka nousi kertaheitolla Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Levyn toisena singlejulkaisuna lohkaistiin nyt kappale The Final Day.

Slovaritunnelmainen rock-balladi on kaunis tunnelmapala, mutta viimeinen hittisilaus on kuitenkin jäänyt puuttumaan. Kaikin puolin tyylikkäässä paketissa ei nimittäin ole kovinkaan tarttuvaa koukkua. Biisi nojautuu pääasiassa Peten karismaattisen käheään ääneen, mutta tarttuvalla melodialla varustettuna tästä paketista olisi saanut leppoisan kesähitin.

Peten musiikkityyli, kuten myös Anna Puun, on valittu erittäin hyvin juuri hänelle sopivaksi. Parkkosen albumilta löytyy kuitenkin tätä raitaa parempiakin singlevalintoja.

Pisteet 3/5