Bikinikaunotar Marisa Miller kuosissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kolmanneksi halutuimmaksi naiseksi tammikuussa äänestetty amerikkalainen bikinimalli Marisa Miller poseeraa – yllätys yllätys – bikineissä Shape Magazine -lehden tuoreen numeron kannessa.

Erityisesti life style -lehtien sivuilla menestynyt tähti poseerasi äskettäin saksalaisen työkalumerkin kalenterissa ja Victoria’s Secret -malliston mainoskuvissa, mutta nyt hänen kurvejaan saadaan ihailla myös aikakauslehdessä. Katso kuva tästä.

Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on aiemmin toiminut muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Erilaisissa seksikkyys- ja kauneusäänestyksissä hyvin menestyneen Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.