Bikinimalli seksikkäänä mainosvideolla, katso!

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Orlando Bloomin supermalli-tyttöystävä Miranda Kerr poseeraa nyt seksikkäänä Victoria’s Secret -alusvaatemalliston uudessa televisiomainoksessa.

Karibialla sijaitsevalla St. Bartsin paratiisisaarella äskettäin Victoria’s Secret -katalogia kuvannut supermalli mainostaa nyt samaisen merkin uutta push up -mallistoa. Katso video tästä tai artikkelin alta ja kuvat tästä.

Maailmankuulu 25-vuotias alusvaatemalli Miranda Kerr on nähty aiemmin poseeraamassa muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla ja Victoria’s Secret -malliston mainoskuvissa. Taannoin Orlando Bloom ja Miranda Kerr lomailivat Kanariansaarilla, jossa heidät kuvattiin myös nakuilemassa hotellihuoneensa parvekkeella. Sittemmin heidän huhuttiin kihlautuneen, mutta molemmat kiistivät tiedot.