Eronnut povipommi Jordan antoi managerilleen potkut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan avioerokohun keskipisteessä oleva povipommi Jordan, eli Katie Price, on antanut potkut managerilleen. Aviomiehensä Peter Andren jättämä Jordan on parhaillaan pakoilemassa toimittajia salaisessa paikassa.

Avioerosta ilmoitti lehdistölle pariskunnan palkkaama Can Associates Limited -manageritoimisto. Ilmeisesti homma ei kuitenkaan mennyt Pricen mielestä hyvin, sillä se ei enää eilisestä alkaen edusta häntä. Sen sijaan Peter Andren asioita manageri hoitaa edelleen.

– Olemme edustaneet Katieta helmikuusta 2004 saakka ja tuon ajan olemme työskennelleet kovasti rakentaaksemme Katiesta menestyksekkään ihmisen ja brändin. Olemme nostaneet hänet glamour-mallista maan tunnetuimpien naisjulkkisten joukkoon ja tuotteistaneet hänet monella tavalla, manageritoimiston tiedotteessa kerrottiin.

Manageritoimisto toivotti lisäksi Jordanille kaikkea hyvää potkuista huolimatta.