Fanit järkyttyivät: Jennifer Aniston jättämässä näyttelemisen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpien naistähtien joukkoon lukeutuva Jennifer Aniston on järkyttänyt faninsa ilmoittamalla suunnittelevansa ammatin vaihtamista. Jatkossakin Aniston haluaa kuitenkin toimia elokuva-alalla.

Frendit-sarjan myötä takavuosina tähdeksi noussut ja sittemmin monissa elokuvissa näytellyt Jennifer haluaa nyt vaihtaa kameran toiselle puolelle ja ryhtyä elokuvaohjaajaksi. Samalla hän kaavailee jättävänsä näyttelemisen kokonaan.

Tähän mennessä tuottajan pestiä jo kolmesti oman tuotantoyhtiönsä kautta kokeillut Aniston on kyllästynyt näyttelemiseen ja haluaa nyt kokeilla uraa ohjaajana.

– Odotan vain oikeaa hetkeä. Olen nyt tilanteessa, jossa voin hengittää ja tehdä joitain sellaisia valintoja, jotka kehittävät minua. Rakastan näyttelemistä, mutta en tiedä tuleeko se sittenkään olemaan minun juttuni, Jennifer Aniston kertoi Star-lehdelle.