Huippumalli Janice Dickinson örvelsi kännissä – katso kuvat ja video!

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime syksynä Suomessakin käväissyt entinen huippumalli ja nykyinen televisiokasvo Janice Dickinson tunnetaan räväkästä tyylistään ja railakkaasta juhlimisestaan.

Nyt mallijulkkis on kuvattu häen poistuessaan japanilaiseen ruokaan erikoistuneesta ja julkkisten suosimasta Nobu-ravintolasta. Paparazzit odottivat supertähteä ravintolan ulkopuolella ja tähti päätti antaa heille pienen esityksen ja näyttää hieman paljasta pintaa. Samalla hän hyökkäsi yhden paparazzin kimppuun. Hyökkäys tallentui videolle, jonka voit nähdä artikkelin alta.

Hädin tuskin pystyssä pysynyt Janice Dickinson nosti hameensa helmaa salamavalojen välkkyessä. Lopulta mukana ollut ystävä sai vedettyä hänet heitä noutamaan tulleeseen autoon. Vielä takapenkiltä Dickinson huuteli kuvaajille törkeyksiä. Katso kuvat tästä. Suomalaisille Janice Dickinson on tullut tutuksi lähinnä Huippumalli haussa -ohjelman tuomarina ja mallitoimiston omistajana.