Lindsay Lohan sai viimeinkin elokuvaroolin – ura pelastettu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on taannoisten huumesekoilujensa jälkeen ollut Hollywoodissa ei-toivotty nimi erityisesti suuren budjetin elokuvissa. Sekoilujensa takia hän menetti pari vuotta sitten useampiakin elokuvarooleja, eikä tilanne ole sittemmin juuri muuttunut.

Vielä pari kuukautta sitten Lindsay Lohan kertoi olevansa työpulan takia vararikossa, mutta nyt hänellä on pitkästä aikaa hyvää kerrottavaa. Hän on nimittäin saanut uuden elokuvaroolin. Edellisen kerran yli kaksi vuotta sitten I Know Who Killed Me -elokuvassa valkokankaalla nähty Lohan on mukana The Other Side -elokuvassa. Viime vuonna Lindsay oli mukana Labor Pains -elokuvassa, joka meni kuitenkin suoraan DVD-julkaisuun.

The Other Side -fantasiakomedia tähtää kuitenkin teatterilevitykseen. Lindsayn lisäksi elokuvassa nähdään myös Woody Harrelson, Giovanni Ribisi, Dave Matthews ja poptähti Alanis Morissette, elokuvalehti Variety uutisoi.