Silminnäkijät: ”Michael Jacksonin iho loistaa pimeässä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson valmistautuu parhaillaan ensi kesänä alkavaan massiiviseen keikkarumbaansa. Kymmeniä keikkoja varten ollaan parhaillaan rekrytoimassa taustatanssijoita. Nyt kaksi tanssijaa on esittänyt mielenkiintoisen väitteen popin supertähdestä.

Aiemmin Princen taustatanssijoina toimineet kaksoissiskokset Maya ja Nandy McClean tapasivat Michael Jacksonin ollessaan koe-esiintymässä taustatanssijan pestiä varten Lontoon 02 Areenalla. Australialaissyntyiset kaksoset kertoivat LA Times -lehden mukaan Jacksonin ihon loistavan pimeässä. Sisarukset näkivät poptähden läheltä hänen noustessaan lavalle.

– Siellä auditoriossa oli todella pimeää, mutta hänen ihonsa loisti takuuvarmasti pimeässä, Nandy McClean kertoi lehdelle.

Keikoille valitaan kuusi miestä ja kaksi naista. Miesten pestejä oli hakemassa peräti neljäsataa tanssijaa ja naisten pestejä kaksisataa.

– Se oli kuin suoraan jostain Jacksonin musiikkivideosta. He olivat Jacksonin todellisia faneja, jotka olivat varttuneet katsomalla ja kuuntelemalla häntä, Maya McClean kertoi.