Lily Allen juhli hääpuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räväkkä poptähti Lily Allen on kuohuttanut jo lukuisia kertoja toinen toistaan erikoisemmilla asuillaan. Tuorein tapaus on eiliseltä illalta, jolloin Lily nähtiin juhlimassa Lontoon yössä.

Lontoolaisella julkkisten suosimalla Groucho Clubilla iltaa viettänyt brittipoppari oli aiheutti tällä kertaa ihmetystä juhlimalla hääpuvussa tai ainakin sellaiseen verrattavassa asussa. Valkoinen satiiniluomus yllään Lily olisi voinut halutessaan jatkaa suoraan baarista jatkobileiden kautta alttarille. Katso kuvat tästä.

23-vuotiaan tähden poistuessa ravintolasta hän oli peittänyt kuitenkin osan puvustaan mustalla takilla. Poptähden mustaksi maalatut kynnet eivät olisi välttämättä sopineet häämenoihin. Juhlaseurana Lilyllä oli hänen Alfie-veljensä tyttöystävä Jaime Winstone. Parivaljakko kuvattiin ravintolan edustalla tupakalla.