Röyksopp : The Girl And The Robot

Singlet · Stara.fi

Electrokikkailuistaan tunnettu norjalainen Röyksopp osaa yllättää edelleen. Yhtyeen tuorein single The Girl And The Robot on hieman yllättäen housebiitillä toteutettu vokaaliveto, jonka laulupuolesta vastaa ruotsalainen neitokainen Robyn.

Kappale iskee heti ensimmäisistä sekunneista, sillä soundimaailma on erittäin tyylikäs. Vertailukohtana mieleen tulee ensimmäisenä Depeche Mode vs. Kylie Minogue, ja Robyn kuulostaakin pitkälti samalta kuin aussitähti. Albumiversiolla taustalle tulee mukaan myös viulua, joka kruunaa muutenkin hyvän raidan.

Röyksopp on saanut biisiinsä todella tanakan biitin, joka on samaan aikaan terävä, mutta myös oikealla tavalla paksu. Biitin lisäksi myös muu paketti on kunnossa. Varsinaista hittikoukkua tarjoavaa kertosäettä ei kuitenkaan löydy, mutta kokonaisuus on siitä huolimatta todella tyylikäs ja hyvin rullaava.

Pisteet 5/5