Enkelit ja Demonit -leffa ”naurettavan epäuskottava”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi kevään odotetuimmista ensi-illoista, Dan Brownin samannimiseen kirjaan perustuva Enkelit ja Demonit, on saanut hieman odotettua heikompia arvosteluja niin kriitikoilta kuin tavallisilta kuluttajiltakin.

Suositun RottenTomatoes -elokuvasivuston mukaan menestyskirjaa ei ole onnistuttu kääntämään onnistuneesti elokuvaksi ja lopputulos on ”sekä epäuskottava että naurettava”. Elokuva on saanut vain 35 pistettä sadasta. Hieman paremman vastaanoton elokuva sai Internet Movie Database -sivustolla, jonka lukijat ovat antaneet sille 7,1 pistettä kymmenestä.

Lukuisia menestyselokuvia työstäneen Ron Howardin ohjaama Hollywood-leffa on irlantilaisen Breaking-sivuston mukaan ”siedettävä, mutta ei enempää”. Suosittu viihdejulkaisu E! Online antoi elokuvalle amerikkalaisittain arvosanan ”C-”. Suomessa esimerkiksi Film-O-Holic antoi elokuvalle kaksi tähteä.

– Henkilöhahmoissa ei ole paljoa juhlimista, eikä tarinassakaan ole kummempia käänteitä ennen loppua. Keskinkertaista, kohutonta, ja äkkiä unohdettavaa visuaalista viihdettä, Film-O-Holicin JP Jokinen kirjoittaa.