Katie Price kääntää veistä Peterin haavassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen julkkispari Katie Price ja Peter Andre on eroamassa lähes neljän vuoden avioliiton jälkeen. Brittilehtien mukaan Katie ja lapset on nyt yleisövihjeiden perusteella paikallistettu Malediiveille.

Brittilehdissä on julkaistu hänen antamakseen väitettyjä lausuntoja erosta, mutta lehdet ovat kuitenkin tekaisseet lausunnot itse. Povipommi ei ole omien sanojensa mukaan antanut erosta lainkaan lausuntoja.

– Pidän edelleen kunniallista hiljaiseloa, enkä ole antanut lainkaan kommentteja. Ne ovat kaikki tekaistuja. Sydämeni on murtunut, enkä koskaan halunnut tätä. Meillä on kaikilla ikävä Peteä, Katie Price kirjoitti blogissaan.

Julkisuustempuksi väitetyn avioeron jälkeen Peter Andre suuntasi juurilleen Kyprokselle, jossa hän asuu isoveljensä kanssa perheensä loma-asunnolla. Katien kerrotaan puolestaan olevan Malediiveillä samassa lomakohteessa, jossa vastanainut pariskunta oli häämatkalla reilut kolme vuotta sitten. Kohdevalinnan epäillään olevan Katien kosto Peterille, joka ilmoitti hakevansa avioeroa.