Britneyn exän hurja lihominen – katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin entisenä aviomiehenä ja wannabe-artistinakin tunnetuksi tullut tanssija Kevin Federline on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä hurjan lihomisensa ja ahneutensa takia.

Pari viikkoa sitten Federline ilmoitti, että Britneyn hänelle ja lapsilleen maksama 40.000 dollarin kuukausiraha ei riitä kattamaan kuluja. Taannoin Kevin kuvattiin uuden tyttöystävänsä kanssa juhlimassa Las Vegasin yössä, jossa huomiota herätti lähinnä hänen selvästi kasvanut kokonsa.

Nyt Kevin Federline on päättänyt päästä eroon läskeistään, sillä hän on aloittanut tiukan kuntokuurin. Entinen taustatanssija on lihonut parissa vuodessa peräti 23 kiloa, Star-lehti kertoi. Nyt hän on palkannut henkilökohtaisen kunto-ohjaajan hoitamaan hänet takaisin miehen mittoihin. Salilla käyminen ei kuitenkaan ole hänelle helppoa.

– Kevin ei ole koskaan ollut kuntosalimiehiä. Hän pysyi ennen kunnossa tanssimalla. Nyt hän haluaa epätoivoisesti laihtua, joten hän kuntoilee nyt kolme tuntia päivässä, lähde kertoi lehdelle.

Kevinin ennen ja jälkeen -kuvia löytyy vertailun vuoksi tästä ja tästä.