Mischa Barton alastomana kylvyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta O.C.-televisiosarjasta tutuksi tullut malli-näyttelijä Mischa Barton oli viime vuonna otsikoissa muiden muassa selluliittiongelmansa johdosta. Hän oli esillä myös kun etsittiin viime vuoden parasta alastonkohtausta.

Vuoden parhaiden alastonkohtausten listan kärkeen nousi Mischan tähdittämä romanttinen draamaelokuva Closing The Ring, joka on Richard Attenboroughin käsialaa. Mischa on nähty alastomana myös elokuvassa Assasination of a High School President, jota ei koskaan nähty valkokankaalla saakka.

Nyt venäläinen televisiokanava on kuitenkin esittänyt elokuvan, josta on päätynyt välittömästi kuvia ja videoita myös verkkoon ja sitä kautta amerikkalaislehtiin. Verkkoon päätyneissä kuvissa Mischa nähdään kylpemässä vastanäyttelijänsä kanssa. Katso kuvat ja videot tästä.