Peter Andre neljä kuukautta ilman seksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen julkkispari, povipommi Katie Price ja poptähti Peter Andre, ovat parhaillaan eroamassa. Brittilehdistö seuraa tiukasti tapahtumia kulissien takana, vaikka Katie ei ole antanut erosta ainoatakaan lausuntoa – muualla kuin Twitter-blogissaan.

Eron syitä on ruodittu paljon ja pian maanantaisen eroilmoituksen jälkeen eron uskottiin johtuneen Peterin mustasukkaisuudesta. The Sun julkaisi hetkea aiemmin kuvia, joissa Katie Price nähtiin juhlimassa railakkaasti vieraiden miesten kanssa. Nyt eron takaa on löytynyt myös muita syitä.

Lehdistön mukaan Peterin ja Katien avioliitossa ei harrastettu seksiä – ainakaan yhdessä – peräti neljään kuukauteen. Aiemmin tällä viikolla Katie lupasikin innostua uudelleen petihommista, jos Peter ottaa hänet takaisin.

– Tulen olemaan sängyssä kuin villieläin, jos päästät minut takaisin, Katien väitetään luvanneen.

Tällä hetkellä Katie Price ja perheen kaksi lasta asuvat Malediiveillä 3.500 euroa yöltä maksavassa luksushotellissa. Samassa hotellissa Peter ja Katie viettivät reilut kolme vuotta sitten kuherruskuukauttaan. Ystäväpiirin mukaan Katie uskoo saaneensa jo tarpeeksi kovan rangaistuksen tekemisistään.

– Hän tietää olleensa väärässä ja anoo Peteriä takaisin. Hän kertoi saaneensa jo tarpeeksi kovan rangaistuksen ja pyysi Peteriä antamaan vielä yhden mahdollisuuden.