Transformers-tähti ja Rihanna romanttisilla treffeillä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Silloisen poikaystävänsä Chris Brownin pahoinpitelemäksi helmikuussa joutunut r&b-tähti Rihanna on käynyt treffeillä Transformers-elokuvassakin nähdyn näyttelijä Shia LaBeoufin kanssa. Deittailu jäi kuitenkin yhteen kertaan.

Shia LaBeouf on nyt paljastanut, että hänen ja Rihannan yhteinen stylistiystävä antoi hänelle laulajan yhteystiedot ja toimi parin ”amorina”. LaBeouf kertoi yllättyneensä siitä, että Rihanna oli aloitteen tekijä, eli hän oli pyytänyt stylistiään antamaan yhteystietonsa Shialle. Mies sai Rihannan puhelinnumeron ollessaan kuvaamassa viimeisintä Indiana Jones -elokuvaansa Havaijilla.

– Olimme kuvaamassa miekkailukohtausta, kun sain viestin. Totesin itselleni, että voiko tämä olla minun elämääni? Shia LaBeouf kertoi Playboy-lehden haastattelussa.

Näyttelijä vastasi heti viestiin. Hän ja suosikkilaulaja kävivät tämän jälkeen yhdessä romanttisella illallisella, mutta deittailu jäi kuitenkin yhteen kertaan. Julkkistähtien välille ei syttynyt ensimmäisessä tapaamisessa kipinää.

– Emme päässeet yksiä treffejä pidemmälle. Kipinää ei vain ollut. Emme olleet intohimoisia toisiamme kohtaan siinä mielessä, joten pysyimme vain ystävinä.

Samassa haastattelussa Shia LaBeouf kertoi tunteneensa Transformers-tähti Megan Foxin kanssa molemminpuolista vetoa toisiinsa, mutta vahvisti ettei heidän välillään ole ainakaan vielä tapahtunut mitään.