Saksan viisuesitys tihkui rintoja ja seksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä viikolla Moskovassa järjestetyissä Euroviisuissa on kohistu Saksan Miss Kiss Kiss Bang -kappaleen esityksestä, jonka sisältöön tuomaristo puuttui määräämällä esityksen rohkeaa esiintyjää Von Teesea peittelemään kurvejaan.

Parhaillaan käynnissä olevassa suorassa finaalilähetyksessä Saksan ”strippari” esiintyi edelleen erittäin seksikkäässä asussa, vaikka tuomariston vaatimusten mukaisesti hänen rintansa oli peitetty nahkaisella topilla. Tuomaristo vaati esiintyjää eilen vaihtamaan esiintymisasun peittävämpään. Esitystä ei nähty lainkaan semifinaaleissa, koska Saksa selvisi suoraan finaaliin.

Taustatanssijan rinnat olivat kuitenkin edelleen käytännössä Saksan esityksen pääosassa rintojen nimellisestä peittämisestä huolimatta. Ensimmäisissä harjoituksissa neitokaisen nännien peittoja olivat vain pienet koristelut, mutta esiintyjän rinnat aiheuttivat edelleen varmasti keskustelua ympäri Eurooppaa.