Suosittu hiphop-tähti ja listaykkönen vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina listamenestystäkin saanut ja tällä hetkellä maailman suosituimpiin hiphop-tähtiin lukeutuva T.I., oikealta nimeltään Clifford Joseph Harris Jr suuntaa lähipäivinä vankilaan.

28-vuotias menestysartisti passitetaan kaltereiden taakse 26. toukokuuta. Hän sai maaliskuun lopussa vankeustuomion laittomien aseiden hallussapidosta. Tuomion pituudeksi tuli lopulta vuosi ja yksi päivä.

Rihannan kanssa tehdyllä yhteiskappaleella listaykkösenäkin taannoin komeillut T.I. kärsii tuomiotaan Arkansasin osavaltiossa sijaitsevassa Forrest Cityn vankilassa. Vankeustuomionsa lisäksi hänet tuomittiin maksamaan 100.000 dollarin sakot osana tuomiotaan.

Vankeustuomiosta tullaan kuitenkin mitä ilmeisimmin vähentämään osa, koska T.I. on istunut jo valmiiksi kotiarestissa yli kymmenen kuukautta. Konekiväärien ostosta pidätetty supertähti olisi voinut pahimmassa tapauksessa saada peräti kymmenen vuoden vankeustuomion.