Supermalli Gisele Bundchen superseksikkäänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon rankattu supermalli Gisele Bundchen avioitui maaliskussa miehensä Tom Bradyn kanssa Costa Ricassa. Nyt hän on jo palannut takaisin töihin.

Nyt supermalli poseeraa seksikkäissä asuissa japanilaisen Numero-lehden kannessa ja sisäsivuilla. Kuvissa Gisele Bundchen nähdään muiden muassa sonnustautuneena pienenpieneen tuubitoppiin, nahka-asuihin ja kultaisiin rintaliiveihin. Katso kuvat tästä.

Brasilialaissyntyinen Gisele Bundchen on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä maailman parhaiten palkattu supermalli ja Guinnessin ennätyskirjan mukaan myös maailman rikkain supermalli. Hän tienaa vuodessa noin yli 20 miljoonaa dollaria. Bundchenilla on hallussaan myös ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi.