Vedonlyönti ei anna Suomelle juuri mahdollisuuksia – Norja täysin ylivoimainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moskovassa on juuri alkanut kuluvan vuoden Euroviisujen suora finaalilähetys, jonka päätteeksi selviää vuoden 2009 Euroviisujen voittaja. Norja on edelleen kilpailun voittajasuosikki, ja vuonojen maassa on jo voitonvarmana ryhdytty valmistelemaan ensi vuoden Euroviisuja.

Vedonlyöntiyhtiö Ladbrokes antaa Norjan esitykselle muihin verrattuna täysin ylivoimaisen voiton, sillä Norjan voittaessa rahat maksetaan takaisin vain 1,9-kertaisena. Toiseksi suurimman voittajasuosikin, Iso-Britannian, voittaessa rahat saisi takaisin jo kahdeksankertaisena. Ero on siis merkittävä.

Ladbrokesin listoilla kolmannella sijalla on Kreikan Sakis Rouvas, neljäntenä Turkin Hadise ja viidentenä Azerbaidzhanin Aysel. Suomi on vedonlyönnissä vasta sijalla 17., vaikka sijoitus on noussut päivän aikana pari pykälää.

Waldo’s People esiintyy finaalissa numerolla 24, eli Suomen kilpailupaikka on joidenkin mielipiteiden mukaan toiseksi paras, koska äänestys alkaa vasta kaikkien esitysten jälkeen. Suomen jälkeen nähdään vain Espanjan viisuesitys. Raadeille televisioitu viimeinen harjoitus ei kuitenkaan sujunut kovin hyvin, minkä pelätään nyt karsivan raatien pisteitä.