Täydellinen nainen diivaili noloon tyyliin Cannesissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Täydelliset naiset -televisiosarjasta tuttu Eva Longoria on parhaillaan urheilijamiehensä Tony Parkerin kanssa Cannesin elokuvajuhlilla. Hollywood-tähden vierailu on aiheuttanut tähtiä vilisevässä kaupungissa varsinaisen kaaoksen.

Cannesin elokuvajuhlat ovat tuoneet maailman supertähdet Eurooppaan, mutta ilmeisesti Eva Longoria pitää itseään muita arvokkaampana vieraana. Hän nimittäin vaati perjantaina paikallisilta kokonaisen rantakaistaleen sulkemista saadakseen lounastaa rauhassa.

– Mariah Carey ja Patricia Arquette nauroivat Evan aiheuttamalle hässäkälle, silminnäkijä kertoi Daily Mail -lehdelle.

Maineikkaassa La Plage Vitamin Water -ravintolassa lounastanut 34-vuotias näyttelijä vaati lisäksi saada pöytänsä ympärille verhoja, etteivät ihmiset olisi voineet katsella häntä ja miestään syömässä. Myöhemmin samana päivänä pariskunta poseerasi auliisti kuvaajille Bright Star-elokuvan ensi-illassa.