Hollywood-tähti: ”Kuka ihmeen Megan Fox?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monista Hollywood-elokuvista tuttu skotlantilaissyntyinen Ewan McGregor on yllättänyt haastattelussa toteamalla, ettei tiedä kuka maailman seksikkäimmäksi viime vuonna valittu Megan Fox on.

Transformers-elokuvan naispääosan tähti on ollut viimeisen vuoden ajan yksi maailman seuratuimmista julkkisnaisista, mutta Ewan McGregor ei ole ilmeisesti ehtinyt kiireiltään lukea lehtiä.

Star Wars -elokuvan miestähti nähdään parhaillaan valkokankailla Enkeleitä ja Demoneita -elokuvassa, joka sai ensi-iltansa tällä viikolla. MovieFone-julkaisun haastattelussa McGregor kertoi ettei ole tekemässä jatko-osaa suositulle Trainspotting-elokuvalle ja kyllästyneensä Vatikaania käsitteleviin dokumentteihin. Lisäksi hän myönsi, ettei hänellä ole hajuakaan Megan Foxista.

Tunne ei ole molemminpuolinen, sillä Megan Fox tietää kyllä hyvin Ewan McGregorin. Kaunotar viittasi taannoin skottitähteen kommentoidessaan suunnitelmiaan ottaa koko käden kokoinen tatuointi.

– Ewan McGregorilla on myös koko käden tatuointi. Ihmiset eivät edes tiedä sitä. Se saadaan piiloon puolen tunnin meikkauksella, joten mitä sitten? Fox totesi.