Kohukaunotar riisuu rahasta Las Vegasissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Holly Madison on tullut amerikkalaisille tutuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä ja samaisesta lehdestä sekä äskettäin myös Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta.

Rintansa miestenlehdessä jo aiemmin paljastanut neitokainen riisuu lähiaikoina rahasta myös Las Vegasissa. Realitytähti on kiinnitetty mukaan Peepshow-esitykseen, jossa hänet nähdään yläosattomissa myös elävän yleisön edessä.

Madisonin tiedottaja on vahvistanut kiinnityksen People-lehdelle. Holly ottaa esityksessä roolin, jota hoitaa tällä hetkellä Kelly Monaco. Esityksen kahden pääroolin esittäjät ovat vielä paljastamatta.

29-vuotias Holly Madison, alkuperäiseltä nimeltään Holly Cullen, on amerikkalainen malli ja televisiokasvo, joka tuli aikanaan tunnetuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä The Girls Next Door -realitysarjassa. Sittemmin hän on poseerannut Playboy-lehdessä ja esiintynyt alastomana turkiksia vastustaneessa kampanjassa. Madison on nähty myös valkokankaalla elokuvissa The Last Broadcast, Scary Movie 4, The House Bunny ja The Telling.