Lily Allen purskahti itkuun Lontoon metrossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen on parhaillaan Etelä-Afrikassa, jossa hänen on määrä osallistua myös safarille. Pari päivää sitten hän paljasti kuitenkin ikävän kokemuksen kotikaupungistaan Lontoosta.

Suosikkilaulaja varttui käyttäen Lontoon metroa ja junia, mutta nykyisin hän ei halua enää käyttää julkista liikennettä lainkaan. Syynä on välikohtaus, johon hän joutui taannoin ollessaan matkalla kotoaan metrolla Lontoon ydinkeskustaan treffeille silloisen poikaystävänsä kanssa.

– Viimeksi kun olin metrossa se oli uudenvuodenaatto vuosi tai pari sitten. Yritin silloin matkustaa keskustaan tapaamaan poikaystävääni ja olin siellä yksin. Ihmiset ryhtyivät huutelemaan ja laulamaan Smile-kappaletta minulle, Lily Allen muistelee kokemustaan ContactMusic-julkaisulle.

– Olin kyyneleet silmissä ja pyysin heitä jättämään minut rauhaan. Ihmiset tivasivat, että mitä hittoa minä tein metrossa. Ajattelin, että tiedättekö mitä? En aio käyttää metroa tämän jälkeen.

Nykyisin Lily Allen käyttää liikkumiseen pääasiassa yksityisautoja ja takseja.