Mariah Carey homssuisena sosiaalitanttana – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva Mariah Carey tunnetaan glamouria tihkuvana tähtenä, jonka ulkonäkö on aina viimeistä hiussuortuvaa myöden hiottu. Pian valkokankaalla nähdään kuitenkin toisenlainen supertähti.

Poplaulajan lisäksi nykyisin myös näyttelijänä toimiva Mariah Carey esittää sosiaalityöntekijää uudessa Precious-elokuvassa, joka kertoo newyorkilaisen vähäosaisen mustan teinitytön tarinan. Carey nähdään elokuvassa yllättäen homssuisena ja harmaana naisena.

– Trailerin nähneet fanit ovat lähettäneet minulle Twitterin kautta ainoastaan hyvää palautetta. Heidän mielestään elokuva on upea. Kukaan ei ole kritisoinut ulkonäköäni. Mieheni tuki on ollut ylitsevuotavaa ja upeaa, Mariah Carey kertoi People-lehdelle.

Elokuva nähtiin Cannesin elokuvajuhlilla ensimmäisen kerran viime perjantaina. Katso elokuvan trailerivideo tästä tai artikkelin alta. Elokuva perustuu Push-nimiseen kirjaan ja se saa virallisen ensi-iltansa 6. marraskuuta.