Naapuri maksaa omaisuuksia päästäkseen eroon Paris Hiltonista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton ei ole ilmesesti kovinkaan hyvä naapuri, sillä viimeisten parin viikon aikana hänen lähistöllään asuvat ovat ryhtyneet savustamaan neitokaista alueelta. Nyt homma on mennyt vieläkin pidemmälle.

Eräs Hiltonin touhuihin kyllästynyt naapuri on ilmoittanut suostuvansa vaikka maksamaan huimia summia siitä ilosta, että Paris muuttaa pois.

TMZ-julkaisun mukaan nimeltämainitsematon naapuri on kirjoittanut Parisin vuokraaman asunnon omistajalle kirjeen, jossa hän lupautuu maksamaan talosta 5.000 dollaria kuussa enemmän kuin mitä Paris nykyisin maksaa. Ehtona on, että Paris Hilton ja hänen poikaystävänsä Doug Reinhardt häädetään asunnosta.

Talon nykyisen vuokran ja viiden tuhannen dollarin extran kanssa Hiltonin saaminen pois alueelta maksaisi siis naapurille 27.000 dollaria, eli noin 23.000 euroa kuukaudessa. Naapurin mukaan Hilton pilaa jo nyt hänen elämänsä, vaikka Hilton on asunut talossa vasta viikon ajan. Tuona aikana poliisit on kutsuttu paikalle kaksi kertaa äänekkäiden bileiden takia.