Tässäkö ovat maailman seksikkäimmät tarjoilijat? Katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Hooters-ravintolaketju järjestää vuosittain myös oman missikilpailun. Tämän vuoden 13th Annual Hooters International Pageant -kisa järjestettiin viikonloppuna Long Beachilla.

TMZ-julkaisun videokuvaaja pääsi kilpailun backstage-aluelle tutustumaan bikineihin sonnustautuneiden tarjoilijoiden kuulumisiin. Tuloksena oli video, josta ei bikineitä puutu. Samalla Hooters-kaunottaret esittelivät myös omia erikoistaitojaan. Katso video tästä.

Ravintoloiden lisäksi myös urheilumaailmaan laajentanut Hooters julkaisi 25-vuotisen taipaleensa yhteydessä viime vuonna myös samannimisen lehden ja tyttökalenterin, josta tuli menestys.

Vuonna 1983 Floridassa perustettu Hooters pitää sisällään kaksi amerikkalaista ketjua, joihin kuuluu samannimisiä ruokaravintoloita, baareja, hotelleja ja kasino Las Vegasissa. Vuonna 2003 perustettiin myös Hooters-lentoyhtiö, jonka toiminta kuitenkin keskeytettiin vuonna 2006. Nimensä mukaisesti miesasiakkaisiin keskittyneessä ketjussa tarjoilijat ovat useimmiten varsin vähissä vaatteissa olevia nuoria naisia. Suomea lähin Hooters-ravintola löytyy Saksasta.