Miley Cyrus huippukunnossa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken menestynein teinitähti Miley Cyrus viettää parhaillaan railakasta rantalomaa yhdessä perheensä ja ystäviensä kanssa Bahamasaarilla.

Eilen Miley nähtiin sisarustensa kanssa rantatunnelmissa muiden muassa ratsastamassa banaaniveneellä ja ottamassa aurinkoa rannalla. Hän oli sonnustautunut näyttäviin pinkki-mustiin bikineihin.

Nuori poptähti on kuvien perusteella huippukunnossa ja sopisi koska tahansa vaikkapa bikinimalliksi. Ura viihdealalla ei ainakaan vielä osoita laantumisen merkkejä, mutta nyt nättelijä-laulajalla olisi malliura takataskussa varmuuden vuoksi. Katso kuva tästä tai tästä.

Hannah Montana -elokuvan päätähtenä valkokankaalla parhaillaan nähtävä 16-vuotias supertähti poseerasi rannalla mielellään kuvaajille. Reissu ei ollut popparille kuitenkaan pelkkää lomaa, sillä eilen Miley heitti Bahamalla myös keikan.