Aste lämmittelee Flo Ridan Suomen keikkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Listojen kärjessä komeileva amerikkalainen hiphop-tähti Flo Rida saapuu konsertoimaan Helsinkiin torstaina 9. heinäkuuta. Keikkapaikkana toimii ydinkeskustassa sijaitseva The Circus -klubi.

Flo Ridan lämmittelijänä toimii 23-vuotias Kouvolasta lähtöisin oleva Aste.

– On erittäin siistiä päästä lämmittelemään näin kovan luokan artistia, keikasta tulee varmasti huikea ja omalta osaltani lupaan nostaa tunnelman kattoon, Aste kertoo.

Aikaisemmin keväällä Flo Ridan Tukholman promokeikalla käynyt Aste pääsi tapaamaan artistia henkilökohtaisesti.

– Flo vaikutti asialliselta ja coolilta jätkältä, puhuttiin jo silloin että olisi siistiä päästä samalle lavalle joku kerta, mahtavaa että siihen tarjoutui tilaisuus jo näin pian!

Lahtelaistunut Aste aloitti riimittelyn vuosituhannen alussa vaikuttaen erilaisissa kollektiiveissä ja julkaisi ensimmäisen AD/HD-nimisen pitkäsoittonsa elokuussa 2008. Energisenä esiintyjänä ja taitavana sanoittajana tunnettu artisti sai hyvin jalansijaa suomalaisessa hiphop-kentässä ja hänen musiikkiaan on kuultu muun muassa Syvällä Pelissä ja Suomihiphoppia 5 -kokoelmilla.

Asteen uusi Surullisiilauluja-niminen albumi julkaistaan 3. kesäkuuta. Tulevalla albumilla seikkaillaan ennakkoluulottomasti hiphopin, rockin, popin ja punkin välimaastossa. Ensimmäinen single Poikkeus sääntöön jaettiin radioille huhtikuussa ja se on saavuttanut suosiota potentiaalisena kesähittinä. Kappaleessa liikutaan iloisissa pop-tunnelmissa 80-luvulla vaikuttaneen Bogart Co -yhtyeen All The Best Girls -hitin tahdissa.