Barack Obama: ”Tytärteni seurustelusta tulee ehkä ongelma”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama on antanut erikoishaastattelun Newsweek-lehdelle. Hän kertoi yllättävän avoimesti valtakunnan ”ensimmäisestä perheestä” ja perheen suhtautumisesta äkilliseen superjulkisuuteen sekä kommentoi samalla myös tytärtensä vääjäämättä lähestyvää teini-ikää.

– Minulla on kaksi iloista ja normaalia lasta. He eivät oikeastaan edes huomaa kaikkea sitä hässäkkää ympärillään. Emme ole vielä huomanneet sen, siis akvaarioilmiön, vaikuttaneen heihin mitenkään, presidentti Obama kertoi tyttäriensä Sashan ja Malian elämästä.

Lasten varttuessa media alkaa kuitenkin vääjäämättä seuraamaa tarkemmin myös lasten elämää ja mahdollisia toilailuja. Presidentti ei kanna vielä huolta moisesta, mutta kommentoi kuitenkin haastattelussa tyttäriensä tulevia ihmissuhteita.

– Nyt olen huolissani siitä kun he tulevat teini-ikään. Tiedättehän, silloin he ovat nolostuneita vanhempiensa takia ja kaiken lisäksi vieläpä televisiossa. Seurustelusta tulee ehkä ongelmia, sillä heillä tulee olemaan koko ajan aseistettuja miehiä ympärillään. Olen siitä onnellinen, mutta he voivat ottaa asian eri tavalla, Barack Obama vitsaili.

Haastattelussa presidentti kertoi myös katsoneensa uuden Star Trek -elokuvan Valkoisessa talossa ja olleensa aiemmin televisiosarjan suuri fani.

– Katsoimme viikonloppuna Star Trekin, joka oli mielestäni hyvä. Kaikki sanoivat, että olen kuin Spock, joten halusin katsoa elokuvan. Pidin aikoinaan Star Trekistä. Tiedättehän, se oli edellä aikaansa.