Elton John tuo punaisen pianonsa Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemusiikin supertähti Elton John tuo Las Vegasissa toteuttamansa The Red Piano -esityksensä Suomeen, kun tähti esiintyy Helsingin Hartwall Areenalla 10. lokakuusta.

Huippuarvostelut keränneessä konsertissa sukelletaan Elton Johnin yli kolme vuosikymmentä kestäneen uran rakastetuimpien hittien pariin. The Red Piano -show’n viimeinen esitys Las Vegasissa nähtiin 22. huhtikuuta.

Elton John esiintyi kuuluisassa The Colosseumin Caesars Palacessa yhteensä 243 konserttia loppuunmyydyille saleille keräten lähes miljoona katsojaa. Arvostetun valokuvaajan ja Eltonin hyvän ystävän David LaChappellen suunnittelema show on useaan otteeseen valittu Vegasin kaikkien aikojen parhaaksi.

Elton John oli tuomassa esitystään Suomeen jo joulukuussa kun se jouduttiin perumaan sairaustapauksen vuoksi konserttipäivänä. Elton kärsi tuolloin sekä kurkunpään- että keuhkoputkentulehduksesta ja esiintyminen Helsingissä oli mahdotonta.