Indiana Jonesin kuuluisalle hatulle uusi omistaja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittujen Indiana Jones -elokuvien päähenkilön päässä elokuvissa nähty hattu on muodostunut sankarillisen arkeologin tavaramerkiksi. Nyt alkuperäinen hattu on saanut uuden omistajan.

Elokuvien pääroolia alusta saakka näytellyt Harrison Ford lahjoitti kuuluisan ”hikinen” hattunsa viimeisimmän elokuvan kuvausten päätyttyä vastanäyttelijälleen Shia LaBeoufille. Transformers-elokuvistakin tunnettu LaBeouf ei ole Fordin ja elokuvan tuottaja Steven Spielbergin mukaan ottamassa elokuvissa pääroolia, mutta ainakin hänellä on nyt sankarin hattu.

– Hatussa on hikitahroja ja siten koko elokuva on siinä. Olimme elokuvan viimeisenä kuvauspäivänä jossain todella kaukana. Hän otti hatun päästään, kirjoitti siihen nimikirjoituksensa ja ojensi sen minulle. Kun katsoin tarkemmin, siinä oli kirjoitettuna terävällä kynällä ”Pidä hyvänäsi poika, Harrison”, Shia LaBeouf kertoi E! Online -julkaisulle.