Johanna Tukiainen etsii poikaystävää netistä – katso deitti-ilmoitus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohujulkkis Johanna Tukiainen hakee parhaillaan miesseuraa verkkopalvelun kautta. Hän on Seiskan saamien tietojen mukaan julkaissut Suomi24-sivustolla seuranhakuilmoituksen.

Ilmoituksessaan Tukiainen ilmoittaa henkilöllisyytensä ja kertoo etsivänsä poikaystävää tositarkoituksella.

– Kaikkien tuntema Suomen virallinen kohublondi Johanna Tukiainen etsii tositarkoituksella poikaystävää pääkaupunkiseudulta! Pidän vähän vanhemmista miehistä, jotka ovat ruuanlaittotaitoisia, älykkäitä, keskustelutaitoisia, empaattisia, karismaattisia ja uskollisia, sekä rehellisiä, Tuksu kirjoittaa ilmoituksessaan.

– Olen nainen joka rakastaa glamouria ja luksusta. Minulla on pitkä vaalea tukka vyötärölle asti, yleinsä se on kiharainen. Baareissa en jaksa jatkuvasti käydä etsimässä seuraa, siksi ajattelin että tämä keino voisi toimia. Pidän myös miehistä, jotka ovat mielellään pitkiä ja miehekkäitä.

Kansainväliseksi, kielitaitoiseksi ja edustavaksi itseään kehuva kohujulkkis ilmoittaa pitävänsä miehistä, jotka hemmottelevat häntä muiden muassa ulkomaanmatkoilla.

– Rakastan hemmottelua, pidän siitä että mies hemmottelee minua esim. lahjoilla ja ulkomaanmatkoilla. Pidän myös pitkistä kuumista porekylvyistä, hyvästä ruuasta ja viineistä sekä kaikenlaisista nautinnoista joita elämään kuuluu.

Tukiaisen koko ilmoitus löytyy tästä linkistä.