Verenvuodatusta Lily Allenin safarilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Lily Allen on parhaillaan Etelä-Afrikassa, jossa hän osallistui eilen myös perinteiselle safarille. Reissusta todella innoissaan ollut laulaja saikin hurjan kokemuksen päästettään näkemään villieläimiä lähietäisyydeltä.

Lily kertoi reissustaan Twitter-blogissaan ja julkaisi verkossa samalla myös kuvia itsestään ja eläimistä. Rajussa kuvassa leijona nähdään syömässä antilooppia. Kuvatekstissä Lily Allen kertoo kuulleensa eläimen luiden murskautuvan.

Perinteisen ”elefantti ja minä” -poseerauksen lisäksi hän julkaisi myös hellyttävän kuvan pikkuisesta elefanttipoikasesta perheensä kanssa. Eilen poppari julkaisi myös kuvan, jossa hänet nähdään silittelemässä valkoista tiikerinpentua.

– Olen ihmeellisimmässä paikassa, jossa olen koskaan ollut. Lähdemme hetken kuluttua ajelulle. Näin aiemmin joitain antilooppeja. Olisittepa täällä, Lily kirjoitti blogiinsa.