Transformers-tähden poptähti-vaimo tuli kaapista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun The Black Eyed Peas -yhtyeen naisjäsen Stacy ”Fergie” Ferguson on viimein itsekin vahvistanut viihdemaailmassa jo pitkään liikkuneet huhut seksuaalisesta suuntautumisestaan. Hän on nyt julkisesti paljastanut olevansa bi-seksuaali.

Transformers-elokuvaa ja Las Vegas -televisiosarjaa tähdittäneen näyttelijä Josh Duhamelin vaimonakin tunnettu supertähti kertoi nauttivansa kovasti seksistä myös naisten kesken. Samalla hän totesi, ettei voisi koskaan tyytyä pelkkään naiseen. Hän kertoi asiasta brittiläisen The Sun -lehden haastattelussa.

– Sanotaanko vaikka niin, että olen kokeillut sellaista, mutta en voisi koskaan vakiintua tyttöystävän kanssa, Fergie kertoi lehden mukaan.

Parhaillaan Fergie tekee paluuta pitkään tauolla olleen The Black Eyed Peas -yhtyeensä kanssa. Bändin taannoinen paluusingle Boom Boom Pow on saanut runsaasti radiosoittoa ympäri maailmaa. Bi-seksuaali laulaja kertoi lehdelle olevansa kuitenkin enemmän innoissaan yhtyeen seuraavasta I Got A Feeling –singlestä, jonka musiikkivideossa hänet nähdään puuhailemassa toisten naisten kanssa.

– Tulette pitämään seuraavasta I Got A Feeling -kappaleen musiikkivideostamme, koska minulla on siinä pieni nainen naisen kanssa kohtaus. Tapasin tytöt vasta hieman ennen kun kuvasimme kohtauksen. He olivat kauniita ja kuumia. Yksi heistä oli videon ohjaajan tyttöystävä, joten ohjaajakin oli onnellinen, Fergie paljasti.