Paris Hilton tilittää surkeana: ”En halunnut tällaista elämää!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton nähdään nyt hänen elämäänsä käsittelevässä televisiodokumentissa. MTV-kanavan tuottamassa Paris, Not France -nimisessä dokumentissa superjulkkis tilittää elämäänsä yllättävän negatiivisin sanakääntein.

Paris Hilton muiden muassa toteaa, ettei hän elä tällä hetkellä sellaista glamour-elämää jollaisesta hän lapsena haaveili.

– En halunnut tätä kun olin pikkutyttö. Tämä ei ole sellaista mitä suunnittelin. Ihailin prinsessa Dianaa ja muita naisia, mutta nyt en voi koskaan enää olla sellainen, Paris mumisee.

Paris Hilton kommentoi nyt julkisesti myös verkkoon viisi vuotta sitten päätynyttä kotipornovideotaan, jossa hän ja silloinen poikaystävä Rick Salomon harrastivat seksiä. Kotivideo nosti Paris Hiltonin viihdemaailman kestotähdeksi, mutta tähti itse ei ole intiimin videon vuotamiseen kovin tyytyväinen.

– Kun kuulin siitä en uskonut sitä lainkaan. Luulin sen olevan joku samannäköinen tai vitsi. Muutamaa tuntia myöhemmin se oli ympäri internetiä ja näin sen verkossa. Se oli kuin… Tiedäthän, intiimein mahdollinen tekosi ja koko vi**n maailma katsoo sitä ja nauraa.

Katso otteita dokumentista tästä linkistä tai artikkelin alta.