Realitytähden taistelu jatkuu – sairastui syöpään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti Ethan Zohn sai taannoin Survivor Africa -kilpailun voittamisesta peräti miljoonan dollarin palkinnon. Kova kamppailu tuotti suuren potin, mutta nyt julkkiksella on vuorossa vieläkin suurempi taistelu.

Toisen Survivor-voittajan Jenna Morascan kanssa jo vuosia seurustellut Ethan Zohn on nimittäin sairastunut imukudossyöpään. Viime viikolla hänellä todettiin niin sanottu Hodgkinin tauti, johon hän saa parhaillaan jo syöpähoitoa kemoterapialla.

– Tämä on todellinen selviytymiskamppailu ja tässä on vain yksi lopputulos ja se on selviytyminen. Minulle ei ole mitään muuta vaihtoehtoa, Ethan Zohn kommentoi tilannettaan People-lehdelle.

Imukudossyöpä eli lymfooma on syöpäsairaus, joka syntyy imukudoksen terveiden solujen muuttuessa pahanlaatuisiksi. Joka yhdeksäs imukudossyöpä on Hodgkinin tauti. Taudin syytä ei tunneta. Survivor-tähdellä on hyvät mahdollisuudet selviytyä, sillä parantumisprosentin kerrotaan olevan lähes 90 prosenttia.