Sinkkuelämää-lesbotähti Cynthia Nixon kihloihin – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Sinkkuelämää -televisiosarjasta ja elokuvasta tuttu naistähti Cynthia Nixon on seurustellut jo lähes viiden vuoden ajan naisystävänsä Christine Marinonin kanssa. Nyt lesbopari on mennyt kihloihin.

New Yorkin Brooklynissä yhdessä asuva pariskunta ei ole juurikaan kommentoinut suhdettaan julkisesti. Marinoni astui kaapista vuonna 2004 paljastamalla lehdistölle olevansa Cynthia Nixonin naisystävä. Viime vuonna myös Nixon avautui aiheesta.

– Olen upeassa suhteessa. Olen ollut jo neljän vuoden ajan. Olen rakastunut Christineen koska hän on hän. En tiedä olisinko rakastunut häneen jos hän olisi mies. En tiedä. Me molemmat shoppailemme, kokkailemme ja kasvatamme lapsia, Cynthia Nixon kertoi viime vuonna OK! -lehdelle.

Nixon tullaan mitä ilmeisimmin näkemään uudelleen myös valkokankaalla, kun Sinkkuelämää-sarjan elokuvaversio saa jatko-osan. Ensi-ilta on alustavien tietojen mukaan 28. toukokuuta 2010. Kuva tuoreesta kihlaparista löytyy tästä.